Smukt vejr og godt selskab

 

Lufttemperatur: 10 grader
Vandtemperatur: 10 grader

Selvom jeg har boet i Faaborg i over et år, så har jeg endnu ikke fået meldt mig ind i den lokale vinterbaderklub. Heller ikke selvom jeg flere gange har mødt nogle af vinterbadere ved Klinten, hvor vi bader. Men NU skulle det være.

I dag var jeg i vandet sammen med tre andre vinterbadere fra Klintevikingerne i Faaborg – og det var en rigtig god oplevelse. Dels på grund at det gode selskab, og dels på grund af, at vejret simpelthen var intet mindre end fantastisk.

Lene Sørensen fra Klintevikingerne målte vandets temperatur til 10 grader.

Hvor det i går var regn, rusk og mørk, var det i dag det smukkeste solskin, det klareste vejr og vand samt en dejlig frisk luft at trække ned i lungerne.

Vandet er begyndt at blive noget koldere, og termometeret viste i dag 10 grader, da vi, efter at have fået tøjet på, fik målt. Det er skønt :o) Jeg kunne godt blive bidt af det der med at være en Klinteviking!

Desværre glemte jeg mit kamera, da vi var i vandet, så derfor må I nøjes med den smukke udsigt i denne omgang… Og apropos billeder:

Jeg glæder mig hver dag over, at I er en masse, der har lyst til at dele jeres erfaringer, fortællinger og billeder både her og på Facebook. Skulle nogle af jer klubber/vinterbadere havde lyst til at bidrage med et blog indlæg her på siden, så sig endelig til. Kontakt mig via kontaktsiden

Rigtig god tirsdag til jer alle.

/Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *