Den første morgenbadning

Lufttemperatur: 9 grader
Vandtemperatur: 9 grader

Min allerførste morgenbadning – det var dagens vinterbadning. Solen lå endnu lavt ude i horisonten, da jeg hoppede i vandet klokken 9 i morges. På billedet, der er taget fra stranden uden for Den Permanente i Århus, kan man se lyset fra solens stråler spejle sig i havet – en meget smuk og opkvikkende start på dagen!

Vandet var ikke så koldt i dag, selvom jeg hyperventilerede en del, da jeg svømmede rundt. Faktisk har jeg lidt svært ved at kontrollere min vejrtrækning, når jeg er i vandet. Det skyldes nok kulden og er egentligt ikke noget, jeg kan gøre så meget ved. Måske handler det om, at min krop lige skal vænne sig til, at vandet nu er blevet en del koldere. I alt tre dyp blev det dog til. To før saunabesøget og ét efter.

Vinterbadningen foregik på Den Permanente i Århus, hvor jeg var med som gæst. Og det er altså noget andet end at skulle gå hen over sand og sten for at kunne dyppe sig. Derudover er der også en utrolig ro over badeanstalten. Som Annette, (hvem jeg fulgte som gæst) sagde, så er det virkeligt afstressende at komme ned, dyppe sig og så tage en tur i saunaen. Så er man klar til resten af dagen!

/Maj

Comments are closed.