Et ekstra håndklæde til fødderne

Lufttemperatur: – 8 grader
Vandtemperatur: 0,2 grader

Dagens vinterbadning var nok det koldeste, jeg hidtil har oplevet. Ikke så meget vandet – snarere luften. Minus otte grader var det. Som det kan ses på billedet, var der istapper på stenene, og kulden bed lidt i kinderne.

Da vi går direkte i fra stranden – og da vi efterfølgende klæder om på stranden – gik det derfor ret hurtigt. Ud i vandet -et dyp – og så hurtigt op igen. Normalt har jeg problemer med, at mine fødder bliver MEGET kolde. I dag fandt jeg dog ud af, at jeg ved at have et ekstra håndklæde med, som jeg pakker fødderne ind i, kan afbøde den værste kulde. Et smart trick, som jeg vil gøre brug af i fremtiden også.

I dag var det snarere hænderne, den var gal med. Og så er det altså svært at få tøj på igen. Ved at ryste dem lidt og ved hurtigt at få vanterne på igen, gik det dog til sidst. Alt i alt var dyppet en rigtig god start på juleferien!!! God jul til alle!

Comments are closed.