Fyraftensbad for computermusklerne

Lufttemperatur: 5 grader
Vandtemperatur: ca. 6 grader

Min veninde Sofie og jeg hoppede i dag i vandet omkring klokken fire efter en hel arbejdsdag foran computeren.

En dag med dårlige arbejdsstillinger, tusindevis af museklik og skuldre, der oftest sidder helt oppe ved ørerne. Der er ikke noget at sige til, at man af og til får ondt i skuldre og nakke efter sådan en dag.

Om der er videnskabeligt belæg for det, aner jeg ikke. Ikke desto mindre føler jeg, at tur i det kolde vand afhjælper spændingerne. Det føles som om, at musklerne trækker sig voldsomt sammen, lige når man kommer i vandet, men når man så kommer op igen og får varmen, er de afslappede på en helt anden måde.

Måske virker det bare, fordi jeg altid synes, jeg kommer hjem som et nyt menneske, når jeg har vinterbadet. Videnskabeligt belæg eller ej – det er jo egentlig også ligegyldigt :O)

/Maria

Comments are closed.