I dag følte jeg kicket

Lufttemperatur: Ca. 8 grader
Vandtemperatur: Ca. 10,7 grader

Jeg har hele tiden sagt til mig selv, at det nok bare skulle blive lidt koldere. Måske skulle jeg blive i det kolde vand lidt længere, eller måske skulle jeg bare have hele hovedet under, så ville det sikkert komme….kicket.

Men i dag tror jeg faktisk, det var der.

Da jeg sænkede mit (nu så småt vinterblege) legeme ned i det kolde vand ved Risskov strand, reagerede min krop nærmest som en halvtom ketchupflaske.. sådan en, der, når man trykker på den, automatisk selv hiver luften ind igen. Jeg trak vejret helt ned i lungerne – ren refleks – udløst af det kolde sus.

Og da jeg så kom tilbage på stranden, kunne jeg for alvor mærke varmen brede sig i kroppen.

Senere, da jeg skulle ud at handle sammen med min kæreste, gik han og frøs ganske forfærdeligt, mens jeg ingen problemer havde med kulden. Jeg er faktisk ret overbevist om, at det skyldtes min tur i vandet – det er en ganske god “bivirkning” :-)

/Maria

Comments are closed.