Kampen mod kolde tæer

Lufttemperatur:10 grader.
Vandtemperatur:10 grader.

Ups – så blev det næsten et par uger siden, vi sidst fik noget på bloggen. Det må jeg skynde mig at gøre noget ved.

Luften og vandet har nu den samme temperatur, og det kan efterhånden også godt mærkes, at det begynder at blive koldt. Der har den seneste tid været et par morgener, hvor jeg har haft lyst til at vende om, inden jeg kom ud i kulden. Til gengæld er jeg blevet bedre til at huske mig selv på, at den kølige dukkert er et effektivt middel mod kuldskærhed resten af dagen.

Ét problem har jeg dog. Når jeg først har været i vandet og igen er oppe på land, har jeg det fantastisk, og jeg fryser absolut ikke længere – kun på tæerne. Nogle gange er det værre end andre, og selvom jeg har prøvet med flere par sokker efterfølgende, er mine fødder stadig iskolde flere timer efter. Har jeg et par lidelsesfæller blandt læserne af denne blog?

Måske har jeg et dårligt blodomløb.. Eller hvad er det man siger, hvis man har et varmt hjerte, har man altid kolde hænder og tæer… Hmm…Man kunne jo håbe på det sidste :-)

/Maria

2 comments for “Kampen mod kolde tæer

 1. Ann
  27. december 2012 at 07:50

  Bedre sent end aldrig … Om kolde tæer: et par gode neopren sko holder godt på varmen. Det er måske mere rigt at sige, at de tager toppen af kulden. Hvis jeg går i vandet, hvor der er frosne jern/stål gelændere, kan jeg anbefale neopren handsker …så man ikke ‘hænger fast’!

 2. Vinterbadere.dk
  27. december 2012 at 08:04

  Kære Ann
  Tak for tippet – det er ikke så behageligt at hænge fast 🙂
  Mvh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *