Kan du svømme 25 meter i isvand?

…. Så var det måske en ide at melde dig til VM i issvømning i Sibirien.

Sådan lyder opfordringen i hvert fald fra Mette BL Thomsen, der forrige år vandt bronze i VM i issvømning på kongedistancen 450 meter som den første dansker nogensinde.

Hun håber, at endnu flere danskere vil finde glæden ved at bruge vandet og de danske kyster året rundt, og også vil have lyst til tage med til VM i vinter-is-svømning i Sibirien den 8.-12. marts i 2016, hvor Danmark forhåbentlig skal høste endnu flere medaljer, og deltagerne skal få en oplevelse for livet.

– Det er min drøm at rigtig mange danskere finder vejen til Sibirien – såvel aktive svømmere som supportere – og vil være med til at hejse det danske flag og vise, at Danmark er taget til VM i Vinter-is-svømning for at blive, lyder det fra Mette BL Thomsen.

Det kræver ingen kvalifikationer, og alle kan deltage, understreger hun.

– Jeg vover den påstand, at jeg kan lære hvem som helst at svømme 25 m i is-vand til et VM, siger Mette BL Thomsen.

Indtil videre har blandt andre Dorte Lyager fra Frederikshavn Vinterbadere har taget udfordringen op og lader sig dagligt coache, så hun på to måneder regner med at være klar til at svømme i det iskolde vand og gennemføre 25 – 50 og måske 100 m.

Har du også mod på at tage udfordringen op, så kan du tilmelde dig på websitet her

Der er pt. tilmeldt 1014 deltagere fra 36 forskellige lande. Heraf 627 mænd og 379 kvinder. Den yngste er 8 år og den ældste er 90. Der er mere end 20 svømmere tilmeldt fra Danmark.

Se Mette BL Thomsens opfordring på plakaten herunder

ALLE kan svomme 25 m i is-vand til VM i vinter-is-svømning

Comments are closed.