Lidt varmere vejr

Lufttemperatur: Cirka 4 grader
Vandtemperatur: Cirka 0 grader

Dagens vinterbadning var præget af, at det var temmeligt “varmt” i luften. I modsætning til den seneste tids minusgrader, havde temperaturen sneget sig op på plus – faktisk omkring 4 grader – hvilket gjorde, at jeg ikke havde lige så travlt bagefter med at få tøj på igen. Man kunne stå og nyde udsigten et øjeblik, før det blev for koldt.

Vandet er dog koldt. Da vi skal gå cirka 10 meter ud i vandet, før det er muligt rigtigt at dyppe sig, nåede både mine fødder og ben derfor at blive rigtigt kolde og røde. Jeg tog dog alligevel to ture. Først 10 meter ud, et dyp og så ind igen – og så atter 10 meter ud etc.

I dag følte jeg nemlig, at ét dyp ikke var nok til at oplevet kicket. Det var to til gengæld :-)  Efter det andet var mine ben og fødder dog så røde og kolde, at et tredje dyp ville være dumt at tage.

Jeg skal snart ud at vinterbade igen – og jeg glæder mig. Man kunne håbe på lidt solskin. Så bliver naturoplevelsen endnu smukkere :-)

/Maj

Comments are closed.