Løb og en kølig dukkert

Lufttemperatur: 15 grader
Vandtemperatur: 14,6 grader

Jeg er gået i skarp træning til et halvmaraton. I den forbindelse har jeg genopdaget glæden ved at løbe, og jeg har opdaget glæden ved at tage en kold dukkert i havet efter løbeturen. Så efter at have løbet rundt i Dyrehaven ved Klampenborg i 44 min. blandt brølende rådyr hoppede jeg i havet. Med udsigt til Sverige og fantastisk vejr!!!

Ved første berøring føltes vandet utroligt koldt. Et øjeblik for en tanke gennem mig: Nej, jeg kan ikke… Det er for koldt… Men…min krop vænnede sig utroligt hurtigt til temperaturen, og jeg kunne derefter svømme rundt uden problemer.  Jeg glæder mig dog til, at vandet bliver bare en smule koldere. Det føles ikke som rigtig vinterbadning endnu – men temperaturerne er på vej derned! Og jeg glæder mig til min anden sæson som vinterbader :-)

/Maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *