Pas på isen

Lufttemperatur: – 5 grader
Vandtemperatur: Ca. -1 grad

Av, av… jeg tog noget af et styrt i dag. Pas på isen, kan jeg kun råde til. Hele stranden, hvor vi bader, var dækket af et tyndt, næsten usynligt og meget glat lag is (Som det kan ses på billedet). Så jeg blev en smule overrasket, da jeg pludseligt lå på jorden.

Vinteren er sandelig kommet nu. Med islag og vandtemperaturer under 0 grader. Helt koldt var vandet nu alligevel ikke. Det var faktisk ret fedt lige at komme i. Det gav et ordentligt kick. Det er, når man kommer op og skal have tøj på igen, det er mest koldt. Jeg skal nok være hurtigere til det. Især med at få strømper på – det er hårdt for fødderne at stå der bare i kulden.

Når det er så koldt, som det er nu, er det nok også bedst med en badebro. Vi går stadig i fra kanten og så 10 meter ud i havet. Jeg føler mig som en rigtig viking – af den seje slags :-)

/Maj

Comments are closed.