Reunion og snotnæse

Lufttemperatur: 20 grader
Vandtemperatur: 15,1 grader

Så sur ser man ud, når man er forkølet og bliver nødt til at holde sig fra at hoppe i vandet.

Siden Maj og jeg (dette websites stiftere og bloggere på Isbloggen) blev færdige på Journalisthøjskolen i sommers, er vi flyttet til hver vores del af landet og har derfor ikke set meget til hinanden. Men denne weekend havde Maj planlagt et besøg hos mig på Sydfyn, og vi havde set frem til masser af hygge og ikke mindst i fælles tur i vandet – præcis som i de gode gamle dage. Og vejret var perfekt. Næsten helt sommerligt, selvom vi nu skriver oktober måned.

Men ØV!

Fredag morgen vågnede jeg med en forkølelse, jeg sjældent har oplevet magen til.

Vinterbadning skulle jo eftersigende være godt og styrkende for immunforsvaret, meeeen…. jeg tvivler på, at det gælder, hvis man allerede er sløj. Da jeg helst ikke vil ligge syg hele næste uge også, tvang jeg mig selv til at holde mig ovenvande og misundeligt iagttage Maj og min veninde Karen springe i.

Hvad er jeres erfaringer? Hvor syg og snottet skal I være for at skippe turen i bølgerne?

Nå, men når nu ikke jeg skulle bade, havde jeg masser af tid til at tage billeder – I kan se dem i billedhjulet nedenfor.

Nu vil jeg pleje mig selv med vitaminer og kamillethe, så jeg snart kan blive frisk igen!

/Maria

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *