Vinterbadning i lavvande

Lufttemperatur: 16 grader
Vandtemperatur: Cirka 8 grader

Jeg skulle gå temmeligt langt ud, før jeg endelig kunne svømme under lørdagens vinterbadning. Faktisk tror  jeg, at jeg måtte gå 50 meter ud i vandet, før det faktisk var dybt nok til, at jeg kunne tage bare et par enkelte tag.

Vinterbadningen foregik i høj solskin i Isefjorden. Da der er en masse revler, var meget af vandet “lukket inde”, og derfor var det relativt varmt. Det var først, da jeg kom langt ud, at det blev en smule koldere – og så gav det et gys.

Helt koldt blev det nu aldrig. Tiden med meget kolde tæer, hænder og ben synes at være forbi nu. Man kan klart mærke, at også vandet er blevet en smule varmere. Men skønt med solskin! Giver et ekstra pift til humøret.

I kan se et lille videoklip fra min lange vandretur ud i havet:

/Maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *